Menukaart
Menu Van De Chef
Voorgerecht
Ravioli van boschampignons met saus van zwarte truffel
Hoofdgerecht
Fazant 'Fine Champagne' geserveerd met wildgarnituur & kroketten
Dessert
Appeltaart met Calvados saus
€ 60 / persoon
(Menu's kunnen variëren aangezien wij steeds met verse producten werken.)
Suggesties
Gerecht | Prijs |
---|---|
Gekonfijte eendebout | €36.00 |
Hertenkalf met Poivrade, Wildgarnituur & kroketten | €40.00 |
Fazant 'Fine Champagne' met wildgarnituur & kroketten | €38.00 |
Wilde eend met wildgarnituur & kroketten | €36.00 |
Voorgerechten
Gerecht | Prijs |
---|---|
Gerookte Paling met gepekelde groenten | €22.00 |
Garnaalkroketten met citroen | €20.00 |
Gerookte Schotse zalm met tuinkruiden | €18.00 |
Carpaccio van Wit-Blauw met rucola & Parmezaan | €19.00 |
Ravioli van boschampignons met zwarte truffel | €21.00 |
Hoofdgerechten
Gerecht | Prijs |
---|---|
Slibtongen à la meunière(met handgesneden frieten, salade & huisgemaakte tartaarsaus) | €34.00 |
Rivierpaling in het groen(met handgesneden frieten en huisgemaakte mayonaise) | €38.00 |
Rivierpaling in de room(met handgesneden frieten en huisgemaakte mayonaise) | €38.00 |
Hoofdgerechten
Gerecht | Prijs |
---|---|
Steak Tagliata(Filet mignon op z'n Italiaans met rucola, Parmezaan & goeie olijfolie) | €32.00 |
Filet Mignon met salade & handgesneden frieten(Mogelijke supplementen: Pepersaus / Champignonsaus / Béarnaise) | €29.00 |
Handgesneden steak tartaar(Onze specialiteit, met handgesneden frieten en huisgemaakte mayonaise) | €29.00 |
Rib-eye(Angus certified, gold medal winner World Steak Challenge 2023 Mogelijke supplementen: Pepersaus / Champignonsaus / Béarnaise) | €38.00 |
Dessert
Gerecht | Prijs |
---|---|
Dame Blanche | €9.00 |
Coupe advocaat | €10.00 |
Champagne Sabayon (per 2 cts.) | €10.00 |
Moelleux Au Chocolat met vanille ijs | €11.00 |
Tarte Tatin | €11.00 |
openingstijden
De lunch ronden we graag af om 15u en het diner om 23u zodat we u elke dag met een glimlach kunnen ontvangen.
Gelieve uw uur van reservatie na te komen.
Waar specialisatie & passie elkaar kruisen
U kan bij Restaurant Haspra terecht voor de goede Franse keuken. Onze specialiteiten zijn de Bouillabaisse à la Marseillaise en de handgesneden steak tartaar met verse frieten & huisgemaakte mayonaise.
Uzelf net betrapt op een overlopende mond bij de gedachte aan al dat lekkers? Aarzel niet langer!
Leo's Calvados Selectie
Restaurant Haspra biedt een gevarieerd aanbod aan Calvados aan. Droom weg en waan je in de Provençe, met deze ideale afsluiter. Paar 'm met een warme tas Wilmotte koffie, voor een ultieme ervaring.